Skip to main content
КоличкаClose Cart
М-ПРАКТИС

Научете Повече за Нас

Ние сме млад и амбициозен екип от професионалисти, които спечелиха сърцата на много хора, помагайки им в грижата за техните домашни любимци.

Свържете се с Нас
М-ПРАКТИС

Образование и Квалификация

И двамата сме от гр. Горна Оряховица, завършваме Ветеринарна медицина в Тракийски университет в гр. Стара Загора през 2007г. и не спираме да се усъвършенстват и до днес, като специализираме редица специалности в страната и чужбина, като Хирургия, Дерматология, Кардиология, Образна диагностика, Акушерство, Гинекология и Репродукция, Инфекциозни болести при дребните животни. Не спираме да участваме в научни семинари и обучения, където обменяме знания и опит от практиката си със свои колеги.

М-ПРАКТИС

Началото на Нашата Клиника

Както обикновено стартират повечето професионални начинания, в началото започват да практикуват в малко помещение, където спечелват доверието на своите пациенти, а по-късно откриват и голяма модернизирана клиника, оборудвана с пълния набор от медицинска апаратура, която им дава възможност за преглед и диагностика на екзотични и дребни животни, интензивна терапия и хирургия, следоперативна грижа и стационар.

Случайно или не, бащата на д-р Мирчев също е уважаван ветеринарен лекар, който през годините е надграждал знания и е трупал опит в цяла Великотърновска област. Дали добрият пример или любовта към животните е ключът към успешната кариера и професионалното развитие, можем да гадаем, но е факт, че д-р Мирчев тръгва по стъпките на своя баща, като самостоятелно се утвърждава като ветеринарен специалист.

Свържете се с нас
М-ПРАКТИС

Допълнителни Дейности

д-р Мирчева и баща му привличат няколко млади ветеринарни лекари, като им дават възможност да се развиват и практикуват професията. Те също са дипломирани със специалност Ветеринарна медицина и интересите им съвпадат, което им дава възможност не само да практикуват заедно, но и да осъществяват много странични дейности, насочени към младото поколение. Това включва редовно участие в киноложки изложби, ежегодното провеждане на Дни на отворените врати за деца от различни училища и детски градини, провеждането на множество конкурси и изложби за домашни любимци в различни учебни заведения всяка година. С грижа за хората и животните, екипът от професионалисти не спира да запознава и редовно да информира стопаните относно имунизационния календар, както и нуждата от навременна профилактика и обезпаразитяване.

М-ПРАКТИС

Нашите Услуги

В стремежа си да се развива, клиниката предлага пълен набор от допълнителни услуги за своите пациенти, което включва и грууминг за добрия външен вид на четириногите – хигиенно подстригване, къпане, козметични процедури и др. Да не забравяме и устната хигиена и лечение, която също е много добре застъпена в  практиката на клиниката. В операционния сектор се извършват кастрации, отстраняване на тумори и чужди тела, цезарово сечение и реанимация на плода.

В клиниката има и обособен следоперативен стационар, където освен конвенционално лечение, се прилага и такова с хомеопатични препарати, оказващи благоприятен лечебен ефект. Важно е да отбележим, че в „М-ПРАКТИС“ има новооткрит хотел за животни, където всеки стопанин може да остави любимецът си на грижите на екипа и да бъде спокоен по време на отсъствието си.

Свържете се с нас